JB Retail B.V.

Choorstraat 8
3511 KM Utrecht
Tel: 030-8898585
info@jbretail.nl
Vinkenburgstraat 17, 3512 AA Utrecht, Winkelruimte (BOG) Vraagprijs € 100.000,- p.j.
Vinkenburgstraat 17 in Utrecht 3512 AA

Omschrijving

1. Nieuwbouwontwikkeling in top A1 locatie
2. Hoogwaardige winkelruimte met pui
3. Directe nabijheid van bruisende horeca en winkelgebied

Deze hoogwaardige winkelruimte betreft een nieuwbouwontwikkeling aan de Vinkenburgstraat met winkel- en (dag)horeca D2 bestemming. Het is gelegen in de directe nabijheid van o.a. de nieuwe Hutspot, ANWB, Bio Frietwinkel, MOOI Lingerie en Delphi’s, De Beurs en Le Journal. 
 
De Vinkenburgstraat
Tussen de Neude en de Oudegracht bevindt zich het beroemdste straatje van Utrecht.
Want de Vinkenburgstraat is al jarenlang de filmboulevard van Nederland. Het jaarlijks terugkerend Nederlands Film Festival organiseert elk jaar in de straat de onthulling van twee gouden tegels, met daarin de handafdruk van acteurs en actrices.
 
De Vinkenburgstraat is een prachtig historische doorloopstraat, met ook veel passanten in de avonduren. De straat is gesitueerd tussen het winkelgebied en het bruisende horecaplein aan de Neude. Door de komst van nieuwe hippe winkelconcepten en herontwikkeling van het Postkantoor gaat dit gebied steeds meer onderdeel uitmaken van het winkelgebied.

Reeds gevestigde winkels in de Vinkenburgstraat zijn o.a. Hutspot, Dapp Frietwinkel, Mooi Lingerie, Pinokkio en Yoghurt Barn


Verhuurcondities Vloeroppervlak (BVO)  Opleveringsniveau  Bereikbaarheid / parkeren 
Het pand is gelegen in het voetgangersgebied en is zeer goed te bereiken met het OV. Op nog geen 500 meter bevindt zich een bushalte Neude waar bussen om de 5 minuten van en naartoe rijden. In de straat rondom het pand is sprake van betaald parkeren en diverse parkeergarages zijn op loopafstand gelegen. 
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 100.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 152 m² Frontbreedte 700 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. nieuwbouw Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1