Terug naar de resultaten
Te huur
Mariastraat 36 in Utrecht 3511 LP

Mariastraat 36

3511 LP Utrecht
Huurprijs € 36.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Authentieke locatie te huur in de veelzijdige Mariastraat

Het pand bestaat uit 5 niveaus, waarvan de kelder en begane grond te huur zijn voor zakelijk gebruik. Een mooi object voor een leuke winkelconcept of publieksgerichte dienst-verlening. Het pand bevindt zich in A2 winkelgebied en verbindt de Mariaplaats met de Steenweg.


Over de Mariastraat

De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 53 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Authentieke locatie te huur in de veelzijdige Mariastraat

Het pand bestaat uit 5 niveaus, waarvan de kelder en begane grond te huur zijn voor zakelijk gebruik. Een mooi object voor een leuke winkelconcept of publieksgerichte dienst-verlening. Het pand bevindt zich in A2 winkelgebied en verbindt de Mariaplaats met de Steenweg.


Over de Mariastraat

De Mariastraat is een drukke Utrechtse winkelstraat met diverse horeca-gelegenheden en een gevarieerd aanbod aan winkels. De straat ligt in het A1 winkelgebied en heeft op een gemiddelde zaterdag 15.500 passanten. De Mariastraat verbindt de Mariaplaats met de Steenweg. In de straat zijn o.a. gevestigd Run2day, Cavellaro, Spar City, HiFi Klubben, A Mac, Shop Sportief en Optical Art gevestigd.


Bereikbaarheid en bevoorrading 

De winkel is gelegen in het voetgangersgebied en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de directe omgeving zijn meerdere parkeergarages gelegen. Bevoorraden van de winkel is mogelijk op werkdagen tussen 6:00 uur en 11:30 uur.
 

Oppervlakte Donkere Gaard 1

ca 50 m2 BVO  
 • kelder: 20m2
 • begane grond: 30m2
 

Kenmerken Donkere Gaard 1

 • Huurprijs: EUR 36.000,- per jaar te vermeerderen met btw
 • Bankgarantie:  3 maanden huur
 • Ingangsdatum: in overleg
 • Bestemming: detailhandel en publieksgerichte dienstverlening. 
 • Huurovereenkomst: standaardmodel raad onroerende zaken (roz) 2012 aangevuld met bepalingen van verhuurder
 • Huurtermijn: in overleg
 • Huurbetaling: huur per maand vooruit betaald
 • Voorbehoud: goedkeuring verhuurder 
 • Oplevering: de ruimte wordt casco verhuurd en opgeleverd in huidige staat, leeg en bezemschoon. De ruimte is voorzien van o.a.: pantry, toilet, verlichting en verwarming middels radiatoren.
 

Over Utrecht

Zoals de Lonely Planet beschrijft: het is moeilijk om niet verliefd te worden op Utrecht, een van de oudste stedelijke centra van Nederland. Met de iconische Domtoren, omringd door een lus van zeer mooie met bomen omzoomde grachten. Hun centrale delen hebben kenmerkende dubbelniveauwanden die zijn ingebed in wat eens middeleeuwse warenhuizen waren - veel ervan vormen nu fascinerende locaties om te eten, drinken, dansen of slapen met terras-paden die zich uitstrekken tot aan de waterkant.Utrecht station is het grootste en drukste station in nederland en heeft 90 miljoen reizigers per jaar. De stad groeit elk jaar aan toerisme en inwoners. De trendy modewinkeltjes, urban hots-pots en eigenzinnige winkelconcepten in Utrecht kennen veelal ruime openingstijden én iedere zondag is koopzondag!
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 36.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 53 m² Verkoopoppervlakte 53 m² Frontbreedte 4000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
53 m²
Verkoop vloeroppervlakte
53 m²
Frontbreedte
4000 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Mariastraat 36, 3511 LP Utrecht
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.