Terug naar de resultaten
Te huur
Lange Viestraat 2 in Utrecht 3511 BK

Lange Viestraat 2

3511 BK Utrecht
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Diverse retail units te huur in House Modernes in Utrecht


Op de plek waar ooit Galeries Modernes (ook bekend als De Planeet) furore maakte als mondain warenhuis, verrijst House Modernes: een sophisticated en architectonisch geavanceerd bouwwerk dat ruimte biedt aan kantoren, winkels en horeca. Een unieke kans voor pure ondernemers om zich te vestigen op de commercieel...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 3380 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Diverse retail units te huur in House Modernes in Utrecht


Op de plek waar ooit Galeries Modernes (ook bekend als De Planeet) furore maakte als mondain warenhuis, verrijst House Modernes: een sophisticated en architectonisch geavanceerd bouwwerk dat ruimte biedt aan kantoren, winkels en horeca. Een unieke kans voor pure ondernemers om zich te vestigen op de commercieel waarschijnlijk meest interessante plek van Utrecht.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via info@jbretail.nl en/of 030-8898585
 

Mogelijkheden van House Modernes

Het enorm aantal mensen dat face-to-face komt met House Modernes zegt veel, zo niet alles over het enorme commerciële potentieel van vestiging op deze locatie voor kantoorgebruikers en retailers, klein en groot. Want de fysieke mogelijkheden van House Modernes bieden alle typen retailers, van conceptuele flagshipstore tot unieke boetiek, de mogelijkheid een bezoek aan hun vestiging tot een laagdrempelige, verleidelijke beleving te maken. En House Moderne biedt op elk niveau exposure op zijn best: de hoogte van de begane grond gevel bedraagt dan 4,60 meter en op de eerste verdieping 3,80 meter.


De werfkelders

Letterlijk aan de Oudegracht ligt de -2 verdieping van House Modernes. Een bescheiden maar unieke locatie met diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan kleinschalige horeca – een lunchcafeetje, tearoom of restaurant. Maar ook kan er bijvoorbeeld een gym komen met daarbij een koffie- of juicebar. En om het nog aantrekkelijker te maken kan de kade voor de ingang in zijn geheel worden gebruikt als terras!
 

Herontwikkeling 

De fase waarin de ontwikkeling van House Modernes nu – voorjaar 2019 – verkeert, laat alle ruimte voor retailers met grotere en kleinere ambities om oppervlaktes en indelingen te creëren die nergens anders mogelijk zijn. Zowel op de begane grond aan beide straatzijdes als op de eerste verdieping met balkon zijn de opties haast grenzeloos. Een bescheiden entree beneden en een royale vloer met een koffiebar aan het balkon met uitzicht op de gracht? Als u het wilt, nu kan het nog!
 

Waarom Utrecht

Utrecht is een buitengewoon aantrekkelijke stad voor kantoren, retail en leisure. Het is een slimme, creatieve, talentvolle en gezonde stad waar burgers, overheid, bedrijfsleven en kennisinstituten graag samenwerken aan een gezond leefklimaat en een uitstekend ondernemersklimaat. Het is de #1 winkelstad van Nederland. En dat is geen verrassing: Utrecht is een vriendelijke stad waar winkels, horeca, cultuur en entertainment op een prettige manier goed bereikbaar zijn.

De dynamiek van passerend en winkelend publiek zal de komende jaren alleen maar toenemen. Niet alleen door het groeiend aantal bezoekers aan de stad Utrecht maar ook als gevolg van alle herontwikkelingen in de binnenstad. Het gevolg: de organische shoppingroute door het centrum, waarin House Modernes een van de landmarks is, brengt nog meer mensen in contact met de winkels en horeca in House Modernes.


De ligging

De ligging van House Modernes biedt het beste van twee werelden. Aan de kant van de Lange Viestraat is er de drukke verkeersader met de constante stroom van mensen die te voet of met de fiets de winkelgevel passeren. Aan de andere kant is de Oudegracht waar de romantiek van het historisch winkelhart het wandelend winkelpubliek toelacht.

Lees meer op www.housemodernes.nl

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 3380 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 01-01-2023 Diversen In units vanaf 100 m² Locatie toelichting House Modernes, op de hoek van de Lange Viestraat en Oudegracht, is het schoolvoorbeeld van een A1-locatie: midden in het winkelhart van de stad, op loopafstand van Utrecht CS en omgeven door alle soorten van bedrijvigheid, retail en horeca. De Lange Vie is de drukste fiets- en OV-route van Nederland én een baken in de populairste shoppingroute door de stad: via Vredenburg, Lange Viestraat naar de Oudegracht en dan via de Choorstraat, Steenweg, Lange Elisabethstraat weer terug naar Vredenburg. Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. gerenoveerd Onderhoud buiten toel. gerenoveerd Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
3380 m²
In units vanaf
100 m²
Verdiepingen
3
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Lange Viestraat 2, 3511 BK Utrecht

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring