Terug naar de resultaten
Verhuurd
Westerkade 40 in Utrecht 3511 HC

Westerkade 40

3511 HC Utrecht
Huurprijs € 13.750,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

Stationslocatie in hippe Utrechtse buurt

Geen horeca mogelijk


Ligging en omgeving

Ter hoogte van de Westerkade verrijst station Utrecht Vaartsche Rijn. Dit station is in augustus 2016 geopend en is gelegen tussen het centrum, Watervogelenbuurt en de opkomende wijk Rotsoord-Tolsteeg. Naast een station heeft deze ontwikkeling ook een

...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 55 m² In units vanaf 55 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Stationslocatie in hippe Utrechtse buurt

Geen horeca mogelijk


Ligging en omgeving

Ter hoogte van de Westerkade verrijst station Utrecht Vaartsche Rijn. Dit station is in augustus 2016 geopend en is gelegen tussen het centrum, Watervogelenbuurt en de opkomende wijk Rotsoord-Tolsteeg. Naast een station heeft deze ontwikkeling ook een buurtverzorgende functie door de nabij gelegen woonwijken, kantoren, hogescholen en ligging aan een drukke fietsroute. 


Station Vaartsche Rijn

Utrecht Vaartsche Rijn is een nieuw knooppunt. Naast twee eilandperrons voor de trein wordt het ook een belangrijke halte van de Uithof tramlijn (indicatie opening december 2019) en krijgt het een bushalte. Utrecht Vaartsche Rijn is de meest succesvolle van 7 nieuwe stations op het Randstadspoor. Dagelijks reizen gemiddeld 6252 mensen via het station.

Onder het station heeft de gemeente Utrecht vier commerciële ruimtes ontwikkeld, waarvan unit 2 beschikbaar is. Tevens is er een parkeergarage met ruim 200 parkeerplaatsen, diverse (inpandige) fietsenstallingen met in totaal circa 1.050 plaatsen. Doordat de Vaartsche Rijn dwars door het station stroomt is het zelfs per boot te bereiken.


Huurcondities Vaartsche Rijn

  • Huurovereenkomst: Model “Station Vaartsche Rijn” gebaseerd op standaardmodel Raad Onroerende Zaken (ROZ) 2012
  • Opleveringsniveau: casco staat met standaard pui
  • Bestemming: detailhandel en publieksgerichte dienstverlening. Horeca niet toegestaan.
  • Huurtermijn: 5 + 5 jaar
  • Service kosten: nader te bepalen
  • Betalingen Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit
  • Bankgarantie: 3 maanden huur, servicekosten en BTW
  • Opleverdatum indicatie Q3 2018
  • Voorbehoud: goedkeuring verhuurder
  • Overige condities: nader overeen te komen


Over Utrecht

Zoals de Lonely Planet beschrijft: het is moeilijk om niet verliefd te worden op Utrecht, een van de oudste stedelijke centra van Nederland. Met de iconische Domtoren, omringd door een lus van zeer mooie met bomen omzoomde grachten. Hun centrale delen hebben kenmerkende dubbel niveauwanden die zijn ingebed in wat eens middeleeuwse warenhuizen waren – veel ervan vormen nu fascinerende locaties om te eten, drinken, dansen of slapen met terras-paden die zich uitstrekken tot aan de waterkant.Utrecht station is het grootste en drukste station in nederland en heeft 90 miljoen reizigers per jaar. De stad groeit elk jaar aan toerisme en inwoners. De trendy mode winkeltjes, urban hots-pots en eigenzinnige winkelconcepten in Utrecht kennen veelal ruime openingstijden én iedere zondag is koopzondag!


Meer informatie JB Retail
Contactpersoon: Jeroen Brouwer

Choorstraat 8
3511 KM in Utrecht
Tel.: +31 (0)30 889 8585
Email: jeroen@jbretail.nl
Website: www.jbretail.nl

Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 13.750,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2016 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 55 m² Verkoopoppervlakte 55 m² Frontbreedte 800 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 200 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 55 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
55 m²
In units vanaf
55 m²
Verkoop vloeroppervlakte
55 m²
Frontbreedte
800 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Westerkade 40, 3511 HC Utrecht
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring