Terug naar de resultaten
Verhuurd
Lichtegaard 2 in Utrecht 3511 KT

Lichtegaard 2

3511 KT Utrecht
Huurprijs € 38.000,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

Karakteristiek pand naast Dom

Dit super authentieke pand uit de 17e eeuw staat nu te huur als winkel / horeca ruimte met bedrijfsbovenwoning en is gelegen midden in het centrum, op de drukke kruising van de Lichtegaard en de Servetstraat / Maartensbrug. Totale oppervlakte is 159 m2 BVO verdeeld over 5 verdiepingen.


Over de Lichte

...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 159 m² Aantal lagen 5
Lees meer

Omschrijving

Karakteristiek pand naast Dom

Dit super authentieke pand uit de 17e eeuw staat nu te huur als winkel / horeca ruimte met bedrijfsbovenwoning en is gelegen midden in het centrum, op de drukke kruising van de Lichtegaard en de Servetstraat / Maartensbrug. Totale oppervlakte is 159 m2 BVO verdeeld over 5 verdiepingen.


Over de Lichte Gaard

De Lichte Gaard is het korte straatje in Utrecht centrum, dat vooral bekend staat om zijn toerisme, authentieke gevel pandjes en de uitzicht op de gracht en de Dom. De Lichtegaard heeft een enkele bebouwing aan de Oudegracht met werfkelders en een werf. Veel toeristen en dagjes mensen lopen de prachtige route langs de Oudegracht en passeren tevens de Lichte Gaard. Het behoort dan ook tot een van de meest authentieke plekken en drukste loop knooppunten van Utrecht.

 

Oppervlakte Lichte Gaard 2

ca 159 m2 BVO  
 • kelder = 39m2
 • begane grond = 27m2
 • 1e verdieping = 27m2
 • 2e verdieping = 27m2
 • 3e verdieping = 27m2
 • zolder = 12m2
   

Kenmerken Lichte Gaard 2

 • Huurprijs: EUR 38.000,- per jaar te vermeerderen met btw
 • Bankgarantie:  3 maanden huur
 • Ingangsdatum: per direct
 • Oplevering: de ruimte wordt casco verhuurd en opgeleverd in huidige staat, leeg en bezemschoon 
 • Bestemming: GD2: detailhandel en publieksgerichte dienstverlening. De gemeente staat positief tegen horeca D2 (m.u.v. alcohol). Wonen op de verdiepingen.
 • Huurovereenkomst: standaardmodel raad onroerende zaken (roz) 2012 aangevuld met bepalingen van verhuurder
 • Huurtermijn:  5+5 jaar
 • Huurbetaling: huur per maand vooruit betaald
 • Voorbehoud: goedkeuring verhuurder 


Over Utrecht

Zoals de Lonely Planet beschrijft: het is moeilijk om niet verliefd te worden op Utrecht, een van de oudste stedelijke centra van Nederland. Met de iconische Domtoren, omringd door een lus van zeer mooie met bomen omzoomde grachten. Hun centrale delen hebben kenmerkende dubbelniveau wanden die zijn ingebed in wat eens middeleeuwse warenhuizen waren - veel ervan vormen nu fascinerende locaties om te eten, drinken, dansen of slapen met terras-paden die zich uitstrekken tot aan de waterkant. De trendy modewinkeltjes, urban hotspots en eigenzinnige winkelconcepten in Utrecht kennen veelal ruime openingstijden én iedere zondag is
koopzondag!


 
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 38.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 159 m² Verkoopoppervlakte 159 m² Frontbreedte 413 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting De Lichte Gaard is het korte straatje in Utrecht centrum, dat vooral bekend staat om zijn toerisme, authentieke gevel pandjes en de uitzicht op de gracht en de Dom. De Lichtegaard heeft een enkele bebouwing aan de Oudegracht met werfkelders en een werf. Veel toeristen en dagjes mensen lopen de prachtige route langs de Oudegracht en passeren tevens de Lichte Gaard. Het behoort dan ook tot een van de meest authentieke plekken en drukste loop knooppunten van Utrecht. Aantal lagen 5 Woonruimte Woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
159 m²
Verkoop vloeroppervlakte
159 m²
Frontbreedte
413 cm
Verdiepingen
5
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Lichtegaard 2, 3511 KT Utrecht
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.