Beschrijving

Ruime winkel midden in drukste winkelstraat van Utrecht centrum

Veel passanten, vrijwel direct aan het Vredenburgplein, mooie naast gelegen retailconcepten. Dat vraagt om een gaaf merk om huis te houden. 

Over de Lange Elisabethstraat 25
Aan de Lange Elisabethstraat staat dit winkelpand met een 5 meter front, glazen pui, veel diepte en extra ruimte op de verdiepingen. De straat kent vooral veel mooie single- en multibrandstores en beauty & health brands, zoals America Today, Tommy Hilfiger, T-mobile, Vodafone en Tom Broekman. Er passeren op een gemiddelde zaterdag zo’n 33.000 passanten. 

Over de Lange Elisabethstraat
Deze straat is de drukst bezochte winkelstraat in het historische stadcentrum van Utrecht. Ze vormt de verbinding tussen de Steenweg en het Vredenburg. Vanaf de straat loopt men via de Bakkerstraat door naar de Oudegracht. De straat heeft op een gemiddelde zaterdag zo’n 33.000 passanten (pre corona). De omgeving kent veel retail en horeca. Het object bevindt zich aan in het midden van de straat lopend vanaf het Vredenburgplein en ligt binnen enkele meters van de nieuwe entree van Hoog Catharijne. De straat kent veel modezaken, zoals De Rode Winkel, America Today, ONLY, Tommy Hilfiger en Adidias. Maar ook The Bodyhop, Rituals en Siebel bevinden zich in de Lange Elisabethstraat. In de nabijheid zijn o.a. Prenatal, Perry Sport en HEMA gevestigd. 

Kenmerken Lange Elisabethstraat 25
-Oppervlakte: ca 265 m2 BVO  
-Huurprijs: EUR 99.500,- per jaar te vermeerderen met btw
-Bankgarantie:  3 maanden huur
-Ingangsdatum: in overleg
-Oplevering: de ruimte wordt casco verhuurd en opgeleverd in huidige staat, leeg en bezemschoon 
-Bestemming: Centrum-1
-Huurovereenkomst: standaardmodel raad onroerende zaken (roz) 2012 aangevuld met bepalingen van verhuurder
-Huurtermijn:  5+5 jaar
-Huurbetaling: huur per maand vooruit betaald
-Voorbehoud: goedkeuring verhuurder 

Over Utrecht
Zoals de Lonely Planet beschrijft: het is moeilijk om niet verliefd te worden op Utrecht, een van de oudste stedelijke centra van Nederland. Met de iconische Domtoren en grachten. Utrecht kent fascinerende locaties om te eten, drinken, dansen of slapen met terrassen die zich uitstrekken tot aan de waterkant. De trendy modewinkeltjes, urban hotspots en eigenzinnige winkelconcepten in Utrecht kennen ruime openingstijden én iedere zondag is koopzondag!

-Bijna 400.000 aantal inwoners
-In de top 4 van grootste steden van Nederland
-De meeste populatie groei (21,4%) in Nederland
-De Universiteit Utrecht behoort tot top van Europa
-41% van totale populatie is hoog opgeleid
-Drukste station van Nederland met 90 miljoen reizigers per jaar

Kenmerken