Diensten

JB Retail BV begeleidt en bemiddelt al meer dan tien jaar vastgoedeigenaren, -beleggers en pensionfondsen bij de exploitatie van retailobjecten. En retailers bij het vinden van geschikte winkelruimtes. 
 


Waarom JB Retail?

We zijn continu op zoek naar de juiste manier van het vermarkten van vastgoed en het vinden van relevante retailers. Door de samenwerking met URBN6 heeft JB Retail een ervaren marketingpartner om dit te realiseren. Zo helpen we bijvoorbeeld ook na de transactie om bekendheid te generen. We hebben goede contacten bij lokale media en persberichten worden goed gepubliceerd. We zitten bovenop de markt en breiden ons netwerk steeds meer uit. Onze social kanalen en mailingen worden effectief ingezet. Door te focussen op een perfecte mix van persoonlijke aanpak, een sterke online presence en innovatie in retail- en vastgoedmarkt kunnen we onderscheidend zijn en het beste leveren aan onze klanten. 

Doordat ons kantoor midden in de binnenstad van Utrecht zit kunnen we snel handelen en hebben we korte lijnen met ons netwerk. Zowel in het bepalen van de verhuur/verkoop strategie, vergunningen en aanvragen met de Gemeentje als ook in het bezichtigen van de locatie met potentiele verhuurder en verkopers. Daarnaast kunnen we ook tijdelijke verhuur oppakken door (maatschappelijke) organisaties te benaderen over een popup locatie. 


Kunnen wij u helpen?

Of u nu op zoek bent naar winkelruimte met monumentale uitstraling of juist kiest voor een moderne look & feel, wij helpen u graag verder. Bij ons vindt u de beste begeleiding in de aan- en verkoop, huur- en verhuurbemiddeling. Kom gerust eens langs op ons kantoor in het Utrechtse winkelhart voor een kennismaking. Heeft u vragen? U kunt ons bereiken op 030-8898585 en via info@jbretail.nl. Is er op het moment geen winkelruimte te huur die voldoet aan uw wensen? Ons aanbod wisselt frequent. We houden u graag op de hoogte over beschikbare panden, retailontwikkelingen en transacties. Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Hopelijk kunnen wij snel een kijkje komen nemen in uw nieuwe winkel!
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring