Bellamy Gallery verhuisd naar Oudkerkhof 8 in Utrecht

Utrecht, 20 februari 2018 – Bellamy Gallery heeft deze maand haar deuren geopend aan Oudkerkhof 8. Voorheen zat de retailer tijdelijk aan de Steenweg 13 in Utrecht. De winkelruimte aan Oudkerkhof 8, waarin eerder IKKS zich vestigde, heeft een oppervlakte van circa 108 m² op de begane grond en circa 23 m² in de kelder.


Bellamy Gallery - Oudkerkhof 8 Utrecht

Bellamy Gallery
Naast Utrecht heeft Bellamy Gallery winkels in Maastricht, Haarlem, Rotterdam en Den Bosch. Bellamy Gallery staat bekend om kwaliteitskleding tegen eerlijke en transparante prijzen. De fysieke winkels zijn een verlengstuk van de webshop. Deze boutique stores zijn een plek waar klanten het merk kunnen ontmoeten.

Nieuw elan voor Oudkerkhof
"Het Oudkerkhof is weer terug van weggeweest. Maar dan anders, minder chique maar wel hipper. Ook de nieuwe bestrating geeft de Oudkerkhof een betere aanblik. En na een paar moeilijke jaren is er door de komst van mooie frisse hoge middensegment formules als o.a. Hästens, Bolia, My Jewellery, Loetje en nu ook met Bellamy Gallery duidelijk nieuw elan zichtbaar. Inmiddels is er ook geen leegstand meer waar te nemen,” aldus Jeroen Brouwer, eigenaar van JB Retail.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door JB Retail BV.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring