FEST opent haar tweede flagship store aan Lange Jansstraat in Utrecht

Utrecht, 2 maart 2018 – FEST opent haar tweede flagship store in Utrecht. Het Nederlandse meubelmerk heeft reeds een succesvolle locatie in Amsterdam. De winkelruimte, in het pas gerenoveerde hoekpand aan de Lange Jansstraat 12, heeft een oppervlakte van circa 135 m² op de begane grond en circa 38 m² in de kelder. De deuren zijn per 1 maart jl. geopend.

Fest - lange jansstraat 12 - jb retail


FEST

Het Nederlandse interieurlabel FEST Amsterdam werd in 2013 opgericht door Femke Furnee (1986) vanuit een persoonlijke behoefte naar origineel en betaalbaar design. FEST ontwerpt en produceert meubels en accessoires - de collectie kenmerkt zich door aantrekkelijk design, betaalbaarheid en kwaliteit. Het merk is er trots op dat een groot deel van de meubelcollectie volledig in Nederland wordt geproduceerd.

Naast meer dan 120 verkooppunten in binnen- en buitenland, heeft FEST een eigen webshop en een succesvolle flagship store in Amsterdam. De vestiging in Utrecht is de tweede brand store van het snelgroeiende jonge merk. www.festamsterdam.com


Transactie

De verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door JB Retail BV.

Meer nieuwsartikelen

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring