Jeroen Brouwer

Brouwer (1975) is geboren en getogen Utrechter en actief ambassadeur van de binnenstad. In 2014 startte hij zijn bedrijf JB Retail. Met meer dan 10 jaar ervaring in makelaardij en zijn passie voor retail, marketing en Utrecht heeft Brouwer zich mogen bewijzen als de retail makelaar van de stad. Zowel in groei aan transacties als kennispartner op het gebied van retail vastgoed voor verschillende media en instellingen. Brouwer is daarnaast mede-eigenaar van The Brandstore BV, die eigenaren, ondernemers en merken adviseert en helpt in het vinden van pop-up ruimtes op A-locaties.
 
Gemeente
Aangezien veel vastgoedzaken onlosmakelijk verbonden zijn met gemeentelijke regelgeving startte hij z'n carrière bij de gemeente Leidschendam-Voorburg. Als rechterhand van de wethouder EZ en ruimtelijke ordening leerde hij hier de gemeentelijke vastgoedwegen te bewandelen. Met name de dynamiek tussen retailers, beleggers en ontwikkelaars op winkelcentra boeide hem enorm

Adviseur voor retailers en beleggers
Om meer landelijke retailervaring op te doen als makelaar maakte Jeroen de overstap naar DTZ Zadelhoff. Hier groeide hij uit tot een ervaren senior Retail makelaar. Zo deed hij bijvoorbeeld mooie aan/verhuur transacties voor kleine bijoux winkels maar ook voor grote internationale modeketens.  In ruim acht jaar bouwde hij een groot landelijk netwerk op bij retailers, beleggers, ontwikkelaars en gemeenten. Naast een landelijke scoop heeft hij altijd grote interesse gehad in de (Retail)ontwikkelingen van de Utrechtse binnenstad. Zo was Jeroen bijvoorbeeld betrokken bij de oprichting van De Vereniging van Commercieel Onroerend Goed Utrecht Centrum.

Op zoek naar een gastspreker?
Jeroen Brouwer spreekt op diverse congressen en colleges over de ontwikkelingen in het (Utrechtse) winkellandschap. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring