Aankoop

Wilt u investeren in bedrijfsvastgoed om te verhuren? Of een pand aankopen voor uw eigen onderneming? Belangrijk om de juiste afwegingen te maken, zodat u de risico’s beperkt en het rendement maximaliseert. Daar begeleidt JB Retail u bij, op basis van uw wensen en ambities.

We adviseren in zaken als:

  • Wat is het meest passend qua locatie en soort pand?
  • Wat zijn de mogelijkheden financieel en juridisch gezien?

Een netwerk vol kansen

We hebben we een waardevol netwerk van retailers, beleggers, projectontwikkelaars en gemeenten. Dit brengt regelmatig mooie opties met zich mee. JB Retail is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ziet het snel als een kans zich voordoet.

Over kopen in Utrecht

Bij de aankoop van een pand is de locatie belangrijk. Utrecht is een locatie uit duizenden. De stad biedt veel perspectief voor ondernemers. Een centrale ligging, een authentiek centrum met grachten en terrassen en de gloednieuwe, moderne shopping mall Hoog Catharijne zorgen voor veel winkelend publiek, consumerende toeristen en dagjesmensen.

Utrecht heeft interessante winkelruimtes te koop. In de binnenstad, het stationsgebied, in & om Hoog Catharijne en in winkelgebied Buiten Wittevrouwen. Genoeg mogelijkheden!

Naar het huidige aanbodVraag gratis adviesgesprek aan