Belegging aankopen

Bent u van plan te investeren in een winkelpand bestemd voor verhuur? Het investeren in winkelpanden brengt natuurlijk altijd bepaalde risico’s met zich mee, maar veelal ook hoge(re) rendementen. Bij de zoektocht naar een ideaal winkelpand is het geen overbodige luxe om advies in te winnen bij een deskundige bedrijfsmakelaar. JB Retail helpt u bij de aankoop van een winkelpand. Met kantoor in het winkelhart van Utrecht en meer dan tien jaar ervaring in winkelvastgoed, hebben wij een sterke connectie met de stad en een groot landelijk netwerk bij retailers, beleggers, ontwikkelaars en gemeenten. Zo zorgen wij dat u op de juiste plek zit!

Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan

Een ruim en divers aanbod aan winkelpanden

JB Retail beschikt over een groot netwerk in Utrecht. Het aanbod in winkelbeleggingen is echter schaars. Op grond van uw wensen, ambities en mogelijkheden kunnen wij u bij de aankoop begeleiden. Zo kunnen wij u adviseren over het kiezen van een A- of B-locatie, maar ook over alle financiële en juridische mogelijkheden. Wij zetten de voordelen voor u op een rij, zodat het u aan niets ontbreekt als u overweegt om een winkelpand te kopen. Samen kijken we welk winkelpand het beste aansluit op uw wensen en doelen.

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

JB Retail zet zich al jaren in voor een divers en economisch profijtelijk winkelgebied. Als lokale specialist zijn we als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt. Dit maakt dat we u op een betrokken, proactieve en deskundige wijze kunnen helpen aan een winkel die past bij uw wensen en ambities.

Meer informatie over het kopen van een winkelpand?

Bent u op zoek naar een geschikt winkelpand? Wij bieden de beste begeleiding in de aan- en verkoop, huur- en verhuurbemiddeling. U bent welkom op ons kantoor in het Utrechtse winkelhart voor een eerste kennismaking. Daarnaast kunt u ons bereiken op 030-8898585 en info@jbretail.nl. Staat er op het moment geen winkelpand te koop in Utrecht dat voldoet aan uw wensen? Ons aanbod wisselt frequent. We houden u graag op de hoogte over beschikbare panden, retailontwikkelingen en transacties. Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor de nieuwsbrief.