Winkelruimte te huur

Werkt u in de retail, heeft u een winkelformule en wilt u een winkel openen in Utrecht? Of voldoet uw huidige winkelpand niet meer aan uw wensen? Dan is het tijd om te gaan zoeken naar een geschikt (nieuw) winkelpand. Ook verhuren wij graag uw winkel als uw winkelruimte leeg komt te staan. Op het internet vindt u tegenwoordig veel winkelruimtes die te huur staan. Maar hoe vindt u nu de perfecte winkelruimte, die voldoet aan uw wensen qua grootte, budget, locatie en uitstraling? Als u een winkelruimte wilt huren of verhuren, is het verstandig om advies te vragen bij een ervaren bedrijfsmakelaar als JB Retail. Midden vanuit het winkelhart van Utrecht kunnen wij u helpen aan de ruimte waar u helemaal op uw plek zit. Met tien jaar ervaring in winkelvastgoed, hebben wij goede connecties met retailers, ontwikkelaars, beleggers en gemeenten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan

Waarom in Utrecht een winkelruimte huren?

Utrecht is het middelpunt van Nederland. Bij vele mensen staat de domstad hoog in het lijstje van favoriete steden om een dagje te gaan winkelen. Niet gek, want met haar compacte binnenstad, eeuwenoude grachten en pittoreske straatjes vormt het een prachtig decor om een dagje uit te gaan. Ook het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne trekt veel nieuwe bezoekers. In Utrecht vindt u een aangename variëteit tussen lokale ondernemers en landelijke ketens. De leukste winkelgebieden in Utrecht vindt u in het centrum. Denk aan de Oudegracht, Steenweg, Lange Elisabethstraat, Choorstraat, Zadelstraat, Lijnmarkt en Utrecht Oost. Genoeg plekken om een mooie winkelruimte te huren.

De volgende winkelruimtes staan te huur in Utrecht

Bij JB Retail vindt u een ruim en divers aanbod aan te huren winkelruimtes in Utrecht. Zo hebben wij winkelruimte te huur midden in Utrecht Centrum (A locaties), maar ook aan de rand van het centrum. Allen gelegen op uitstekende locaties. Wij werken altijd vanuit de behoeftes van de klant. Op grond van uw ambities, voorkeuren en mogelijkheden komen wij met de beste opties om te huren. Hierin kunnen wij adviseren over het kiezen van de juiste A- of B-locatie, de verbouwmogelijkheden en juridische zaken. Samen vinden we de winkel die het beste past bij de bedrijfsdoelen van uw bedrijf.

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Als lokale expert zijn we bij JB Retail als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt. Dit maakt dat we u op een proactieve en betrokken wijze kunnen helpen bij het huren van een winkel. Wij zetten net even dat stapje extra. Om uiteindelijk te zorgen voor een divers en economisch profijtelijk winkelgebied in onze favoriete stad.

Huur de ruimte die aansluit op uw winkelformule

Of u nu op zoek bent naar winkelruimte met monumentale uitstraling of juist kiest voor een moderne look & feel, wij helpen u graag verder. Bij ons vindt u de beste begeleiding in de aan- en verkoop, huur- en verhuurbemiddeling. Kom gerust eens langs op ons kantoor in het Utrechtse winkelhart voor een kennismaking. Heeft u vragen? U bent van harte welkom op ons kantoor in het winkelhart van Utrecht voor een eerste kennismaking. Daarnaast kunt u ons bereiken op 030-8898585 en info@jbretail.nl. We houden u graag op de hoogte over beschikbare panden, vastgoed ontwikkelingen en transacties. Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Hopelijk kunnen wij snel een kijkje komen nemen in uw nieuwe winkel!