Winkelpand huren in Utrecht

Op zoek naar een winkelpand om te huren in Utrecht? Het vinden van een geschikte ruimte is een belangrijke stap in het slagen van uw onderneming. De bereikbaarheid, zichtbaarheid en uitstraling van uw winkel hebben grote invloed op het behalen van resultaat. Misschien heeft u al een vastomlijnd idee hoe uw winkelpand eruit moet zien en waar deze aan moet voldoen, maar het kan nooit kwaad om advies in te winnen bij een ervaren bedrijfsmakelaar. Er zijn een hoop zaken waarover u moet nadenken.

  • Aan welke eisen moet uw winkelpand voldoen?
  • Wat is de gewenste oppervlakte?
  • In wat voor omgeving wilt u opereren?
  • Heeft u extra ruimtes nodig voor personeelswerkzaamheden?
  • Zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden?
  • Is er parkeergelegenheid?
  • Hoe beweegt zich de passantenstroom?

Allemaal belangrijke vragen in uw zoektocht. JB Retail kan u midden vanuit het winkelhart van Utrecht begeleiden bij de huur van een winkelpand. Zo kunt u snel klanten verwelkomen in uw gloednieuwe winkelpand. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan

Waarom een winkelpand huren in Utrecht?

Eén van de belangrijkste punten in de keuze voor een winkelruimte is de locatie. Utrecht is een uitstekende plek om een winkelpand te huren. Binnen Utrecht is er een zeer aantrekkelijk, centraal gelegen winkelgebied met een divers aanbod aan winkels. De gezonde mix van zowel lokale, nationale als internationale winkels staat garant voor een volledig winkelaanbod. Dit is één van de redenen dat mensen keer op keer terugkomen om te gaan winkelen in Utrecht. Natuurlijk ook om de eeuwenoude grachten, pittoreske straatjes en gezellige terrasjes. In Utrecht zijn er genoeg plekken om een mooie winkelruimte te huren.

Winkelpanden te huur in Utrecht

U als (toekomstig) retailer bent natuurlijk benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een winkelpand in Utrecht. JB Retail is de retailmakelaar van Utrecht en heeft diverse winkelpanden te huur in Utrecht. Wij kunnen u voorzien van verschillende locaties om te vestigen met uw winkel. Een A-locatie is vaak het mooiste, maar brengt wel hogere kosten met zich mee. Een B-locatie kan dan een prima oplossing zijn. Twijfelt u tussen het kopen of huren van een winkelpand? JB Retail helpt u graag in uw zoektocht naar de perfecte plek.

Bekijk ons winkelaanbod om te zien of er een winkelpand beschikbaar is dat past bij uw behoeften. Samen vinden we het winkelpand dat het beste past bij de bedrijfsdoelen van uw bedrijf.

Geïnteresseerd in het huren van een winkelpand?

Bij ons vindt u de beste begeleiding in de aan- en verkoop, huur- en verhuurbemiddeling. Met onze jarenlange ervaring in de winkelvastgoedwereld hebben wij ontzettend veel kennis opgebouwd om u te kunnen ondersteunen in het maken van een keuze. Kom gerust eens langs op ons kantoor in het Utrechtse winkelhart voor een kennismaking. Wij beantwoorden graag uw vragen over het huren of kopen van een winkelpand. U kunt ons bereiken op 030-8898585 en via info@jbretail.nl. Is er op het moment geen winkelruimte te huur die voldoet aan uw wensen? Ons aanbod wisselt frequent. We houden u graag op de hoogte over beschikbare panden, retailontwikkelingen en transacties. Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Hopelijk kunnen wij snel een kijkje komen nemen in uw nieuwe winkel