Makelaar beleggingen Utrecht

Uw belegging in Utrecht verkopen met een makelaar?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u kiest om uw vastgoed te verkopen; wellicht gaat u uitbreiden en is het huidige bedrijfspand te klein, of misschien stopt u juist met uw onderneming of wilt u misschien kapitaal vrijmaken. Wat uw reden ook is, makelaar JB Retail uit Utrecht begeleidt u in het gehele verkooptraject. Vanaf de eerste gedachte over de verkoop van uw belegging tot en met de uiteindelijke oplevering aan de koper zijn wij uw ervaren en betrokken partner. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het te koop zetten van uw vastgoed. Wij zorgen dat u het maximale uit de verkoop haalt en ontzorgen u van begin tot eind.

JB Retail is de makelaar in Utrecht stad, die gespecialiseerd is in het aankopen en verkopen van beleggingen voor haar klanten. We hebben een breed netwerk aan investeerders die op zoek zijn naar mooie vastgoed beleggingen, zoals mixed-use panden, horecapanden, winkelpanden en kantoorpanden. We hebben de afgelopen tijd diverse belegging trajecten begeleidt. Waaronder panden aan het Oudkerkhof, Ganzenmarkt en de Bakkerstraat in Utrecht. Bekijk enkele transacties onze site. Wat u van ons kunt verwachten:

 1. Kantoor in het hart van Utrecht stad
 2. Groot netwerk
 3. Bewezen trackrecord met tevreden klanten
 4. Sterke marketingforce
 5. Sterke onderhandelingspartner als makelaar
 6. Persoonlijk en 24/7 contact

Wij regelen de verkoop van uw belegging in Utrecht van A tot Z

Wanneer u uw belegging wilt verkopen, dan nemen wij als makelaar al het werk met betrekking tot de verkoop van uw belegging uit handen. Door onze jarenlange ervaring in vastgoed en van de stad Utrecht kennen wij de markt van binnen en buiten. Wij beschikken als makelaar over een groot netwerk aan bedrijven, particuliere beleggers, investeringsfondsen, en andere vastgoedpartijen om uw vastgoed aan te verkopen. Wij zullen uw belegging aan meerdere investeerders aanbieden, om voor u een zo hoog mogelijk bod te realiseren. We nemen uw zorgen uit handen.

Hoe gaan wij helpen uw belegging in Utrecht te verkopen

Als u uw belegging wil verkopen kunt u rekenen op onze expertise. Een goede begeleiding van een makelaar is van cruciaal belang. Het verkopen van een belegging is namelijk een complex proces dat veel vragen kan oproepen.

 • Welke prijs kunt u vragen?
 • Wat is marktconform?
 • Wie zijn potentieel interessante kopers?
 • Welke formules en beleggers zijn er op de markt?
 • Met welke wetten en regels moet u rekening houden?
 • Is het überhaupt verstandig om op dit moment uw winkel te koop te zetten?
 • Of is de markt dusdanig dat het verstandiger is het om het bedrijfspand voorlopig te blijven verhuren?

Voor de verkoop van belegging is het van belang om de potentiele kopers te voorzien van een zo transparant en waterdicht aanbodverhaal. Hoe meer onzekerheden we uit het pand halen hoe hoger de verkoopopbrengst. JB Retail heeft goed contact met de Gemeente en weet de juiste informatie te vinden. Zaken/vragen waar we u onder andere mee helpen zijn:

 • Wat is de bestemming en is deze eventueel te verruimen?
 • Welke huurcontracten zijn aanwezig?
 • Dient de huurovereenkomst verlengd te worden?
 • Is het mogelijk om de locatie de optimaliseren, zoals mixed use?
 • Is de erfpacht afgekocht?

Verder hebben we een sterke marketingforce om uw belegging zo goed mogelijk in de markt te zetten. Als u uw belegging wil verkopen met JB Retail, dan krijgt u:

 • Professionele foto’s en video
 • Indien nodig een meetrapport, plattegronden en artist impressions
 • State of the art brochure
 • Vermelding in onze vastgoedmailing
 • Plaatsing op jbretail.nl
 • Plaatsing op FundaInBusiness
 • Persbericht in vastgoedmedia
 • Social post (evt paid) op LinkedIn

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wat speelt er in de vastgoedmarkt? Die vraag is actueler dan ooit. Als lokale expert zijn we bij JB Retail als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt. Eigenaars, winkeliers, ontwikkelaars, aannemers, beleggers en gemeenten vragen ons regelmatig advies over winkelhuisvesting. Met onze passie voor bedrijfsvastgoed zetten we ons in voor een divers en economisch profijtelijk winkelgebied.

Professionele begeleiding door de makelaar bij het verkopen van uw belegging

Wilt u uw belegging in Utrecht verkopen en zoekt u een geschikte partner om u tijdens dit proces persoonlijk bij te staan? Wij bieden de beste begeleiding in de aan- en verkoop, huur- en verhuurbemiddeling en gaan graag met u in gesprek. Als u kiest voor makelaar JB Retail wordt u tijdens het gehele verkooptraject geïnspireerd, begeleid en ontzorgt. De deur van ons kantoor staat altijd open voor u!

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw belegging te verkopen?

U bent van harte welkom op ons makelaar kantoor in het winkelhart van Utrecht voor een eerste kennismaking. U bent van harte welkom op ons kantoor in het winkelhart van Utrecht voor een eerste kennismaking. Daarnaast kunt u ons bereiken op 030-8898585 en info@jbretail.nl. We houden u graag op de hoogte over beschikbare panden, vastgoed ontwikkelingen en transacties. Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor de nieuwsbrief.