Winkel te huur in Utrecht

Denkt u erover om een winkel te beginnen in Utrecht, of bent u op zoek naar winkelruimte om uw huidige winkel naartoe te verhuizen of uit te breiden? JB Retail biedt een ruime keuze aan winkels te huur in Utrecht. Met meer dan tien jaar ervaring in winkelvastgoed, hebben wij goede connecties met retailers, ontwikkelaars, beleggers en gemeenten. Dit maakt dat wij een prettige dienstverlening kunnen aanbieden als u op zoek bent naar winkels te huur in Utrecht. Midden vanuit het winkelhart van Utrecht kunnen wij u persoonlijk helpen een pand te vinden dat voldoet aan uw wensen qua locatie, budget, grootte en uitstaling. Vind uw ideale winkel, om te starten, door te groeien of voor een tijdelijk evenement via een hippe pop-up store. Advies van een ervaren bedrijfsmakelaar?

Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan

Waarom in Utrecht een winkel huren?

Utrecht staat bekend als één van de favoriete winkelsteden. Het oude, compacte centrum van Utrecht met haar grachten, gezellige terrasjes en pittoreske straatjes, maakt Utrecht tot een geliefde plek bij het winkelpubliek. Daarnaast trekt het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne veel nieuwe bezoekers. Dit maakt Utrecht ook een aantrekkelijke stad voor winkeliers die zich willen vestigen. Door aangename variëteit van lokale ondernemers en landelijke ketens, de voortdurende bedrijvigheid en de status van Utrecht als toeristische trekpleister, is er een gestage toestroom van koopgrage toeristen en lokaal winkelpubliek. De leukste winkelgebieden in Utrecht vindt u in het centrum. Denk aan de Oudegracht, SteenwegLange Elisabethstraat, Choorstraat, ZadelstraatLijnmarkt en Utrecht Oost. Utrecht is zeker een plek om te overwegen voor de huur van een winkel. Gelukkig staat er regelmatig een winkelruimte te huur in deze mooie stad.

Een groot aantal winkels te huur in Utrecht

Bij de huur van een winkel komt veel kijken. Het is van belang dat u van te voren duidelijk hebt naar wat voor winkelruimte in Utrecht u op zoek bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de oppervlakte, locatie, uitstraling en het budget dat u beschikbaar hebt voor uw winkelpand. Wij kunnen u begeleiden en helpen deze dingen op een rijtje te krijgen. Op grond van uw wensen, ambities en mogelijkheden komen wij met de beste opties om te huren. Hierin kunnen wij adviseren over het kiezen van de juiste A- of B-locatie, de verbouwmogelijkheden en juridische zaken. Samen vinden we de winkel om te huren die aan uw wensen voldoet. Wilt u zelf al oriënteren? Vind meerdere locaties in Utrecht waar u als ondernemer uw assortiment kan aanbieden, blader door ons ruime en diverse aanbod aan winkelruimte aanbod aan winkelruimte.

Huur de winkel die aansluit op uw formule

Mocht u zich willen oriënteren op de huur van een winkel in Utrecht, of bent u op zoek naar het te huur aanbieden van een winkelruimte, wij helpen u graag verder. Bij ons vindt u de beste begeleiding in de aan- en verkoop, huur- en verhuurbemiddeling. Kom gerust eens langs op ons kantoor in het Utrechtse winkelhart voor een kennismaking. U bent van harte welkom op ons kantoor in het winkelhart van Utrecht voor een eerste kennismaking. Daarnaast kunt u ons bereiken op 030-8898585 en info@jbretail.nl. We houden u graag op de hoogte over beschikbare panden, vastgoed ontwikkelingen en transacties. Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Hopelijk kunnen wij snel een kijkje komen nemen in uw nieuwe winkel!