Nieuws

03-08-2021

Voor Clarenburg 1-5 in Utrecht verkocht aan particuliere belegger

Utrecht, 3 augustus 2021 – Een particuliere belegger heeft het aaneengeschakelde monumentale pand aan de Voor Clarenburg 1-5 in het centrum van Utrecht verkocht. De aankopende partij is tevens een particuliere belegger. Het betreft een beleggingsobject, bestaande uit drie geïntegreerde winkelpanden en een groot penthouse. Voor Clarenburg 1-5 heeft totale oppervlakte van 449 m2 BVO. Het gehele object is verhuurd aan (online) sportwinkel Blue Tomato uit Oostenrijk
Lees meer
09-07-2021

Winkelruimte aan het Oudkerkhof 28 verhuurt aan Daatselaar Fine Art & Antiques

Utrecht, 9 juli 2021 – Begin september zal kunst- en antiekhandel Daatselaar haar intrede doen in de winkelruimte aan het Oudkerkhof 28. Hiermee komt een begrip in de kunstwereld terug naar de stad. Het betreft de begane grond van circa 65 m2 en de kelder van circa 30 m2. Eind vorig jaar werd het pand verkocht aan een particulier belegger. Deze zal het pand verbouwen met een mixed-use invulling.
Lees meer
07-04-2021

Syntrus Achmea verhuurt winkelunits aan Aldi, SoLow en Geldmaat in House Modernes in Utrecht

7 april 2021 – In het centrum van Utrecht verhuurt Syntrus Achmea Real Estate & Finance namens het Achmea Dutch Retail Property Fund (ADRPF) ruim 2.300 m² in het mixed-use complex House Modernes aan Aldi, SoLow en Geldmaat. Eerder is al ruim 7.300 m² verhuurd aan IWG, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, en circa 1.400 m² aan de Gemeente Utrecht voor een ondergrondse fietsenstalling.
Lees meer
04-03-2021

Utrechtse Lijnmarkt blijft in trek: ook speciaalzaak Strovaii opent haar deuren

Utrecht, 4 maart 2021 - De Utrechtse Lijnmarkt blijft onverminderd populair onder eigenaren van speciaalzaken. Medio maart opent traiteur en streekwinkel Strovaii haar deuren aan Lijnmarkt 27. Het is de zoveelste foodspeciaalzaak die een winkelruimte huurt in de straat. Utrechter Rob van de Bergh, kok en eigenaar van Strovaii, gaat het monumentale pand optimaal benutten. Hoe anders is het beeld in het ‘gouden’ winkelrondje in de binnenstad, waar leegstaande winkels de overhand nemen.
Lees meer
13-07-2020

Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept zich melden voor locatie De Snip in het culturele hart van Leidsche Rijn. De nieuwe horecalocatie zal op de begane grond in de zeven verdiepingen tellende parkeergarage aan het plein komen.
Lees meer
16-06-2020

Bijna alle retail units Creative Valley Utrecht CS verhuurd na komst Swapfiets en Broodcompany

Utrecht, 16 juni 2020 - Swapfiets en Broodcompany openen dit jaar een nieuwe locatie in Creative Valley Utrecht CS. Daardoor is er nog maar één retail unit beschikbaar in dé actieve en kleurrijke community van Utrecht, die vorig jaar haar deuren opende pal aan het nieuwe stationsplein van Utrecht CS. Onder andere Randstad, Albert Heijn, Inntel Hotel, Ultimaker, Trainmore black label en flexoffice Creative Valley gingen hen voor.
Lees meer