Winkelpand verhuren met JB Retail

U bent eigenaar van een winkelpand en zoekt een mooie retailer voor uw pand? Het verhuren van een winkelpand is een intensief proces en kan veel vragen oproepen. Daarom is goede begeleiding en ontzorging van een ervaren bedrijfsmakelaar van cruciaal belang. Met meer dan tien jaar ervaring in winkelvastgoed, weten wij als geen ander de weg in het dynamische Nederlandse winkellandschap. Door de loop van de jaren hebben we een sterk landelijk netwerk van retailers, ontwikkelaars, beleggers en gemeenten opgebouwd. Dit komt goed van pas als u uw winkelruimte wilt verhuren.

Hoe kunt u het beste uw winkelpand verhuren?

Wanneer u uw winkelpand wilt verhuren heeft u meerdere opties; het zelf regelen of een professionele bedrijfsmakelaar inschakelen. U kunt er dus voor kiezen om zonder begeleiding van een bedrijfsmakelaar uw bedrijfspand te verhuren. Als eigenaar heeft u immers veel verstand van uw winkelpand en een bedrijfsmakelaar brengt natuurlijk kosten met zich mee. Onderschat echter niet wat er allemaal komt kijken bij het verhuren van uw bedrijfspand. Denk bijvoorbeeld aan een goede strategiebepaling en objectpresentatie en een goede contractuele afhandeling van de gemaakte afspraken. Daarnaast heeft u als u zelf een huurder gaat zoeken niet altijd toegang tot aanbiedingssites, waardoor u een beperkte doelgroep bereikt. Bij JB Retail zijn we gespecialiseerd in het verhuren van winkelpanden. Wij kunnen u begeleiden en adviseren aangaande belangrijke aspecten gedurende het verhuurproces, zo ook op bijvoorbeeld het gebied van de vraagprijs, onderhandelingstechnieken en juridische afhandeling.

Snel en effectief uw winkelpand verhuren met JB Retail

Wilt u uw winkelpand verhuren of verkopen in Utrecht? Dan is JB Retail de juiste partij. Wij hebben een sterke connectie met de stad en zetten ons al jaren in voor een divers en economisch profijtelijk winkelgebied. Door onze kennis en ervaring van de regionale markt en brede netwerk zijn wij zeer goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Zo kunnen wij u goed adviseren over de op te stellen prijs van uw winkelpand. Gekoppeld aan actuele marktprijzen, krijgt u daarmee een goed beeld van de mogelijkheden. U krijgt van ons professionele en persoonlijke begeleiding en vakkundig advies. Samen brengen wij uw wensen in kaart en begeleiden u van a tot z. Wij bewegen ons actief in de regio en zoeken proactief de beste partij voor uw winkelpand. Uiteraard hoort hier ook een uitgebreide screening bij. We zorgen er altijd voor dat we uw bedrijfspand verhuren of verkopen tegen de beste condities. Zo kunt u onbezorgd uw winkelpand verhuren met de zekerheid van een bedrijfsmakelaar aan uw zijde.

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw winkelpand te verhuren?

JB Retail kan al uw vragen beantwoorden, met vastgoedoplossingen die gericht zijn op waarde en rendement. Wij hebben de beste specialisten in de aan- en verkoop, huur en verhuurbemiddeling en kennen de markt, het bestemmingsplan en de gemeentelijke winkelvisie als geen ander. Laat ons u op een deskundige, betrokken en proactieve wijze helpen aan de meest geschikte huurder voor uw winkelpand. U bent welkom op ons kantoor in het Utrechtse winkelhart voor een eerste kennismaking. Daarnaast kunt u ons altijd bereiken op 030-8898585 en info@jbretail.nl. We houden u graag op de hoogte over beschikbare panden, retailontwikkelingen en transacties. Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor de nieuwsbrief.