Projecten

JB Retail is betrokken bij de ontwikkeling en verhuur van veel vastgoedprojecten in Utrecht.
Op deze pagina leest u meer over deze projecten.

House Modernes

House Modernes

Op de plek waar ooit Galeries Modernes furore maakte als mondain warenhuis, verrijst House Modernes: een sophisticated en architectonisch geavanceerd bouwwerk dat ruimte biedt aan kantoren, winkels en horeca. Een unieke kans voor pure ondernemers om zich te vestigen op de commercieel waarschijnlijk meest interessante plek van Utrecht. JB Retail is betrokken bij de verhuur van de retailunits. www.housemodernes.nl

Berlijnplein Leidsche Rijn

Berlijnplein Leidsche Rijn

Eind 2020 is op het nieuwe culturele Berlijnplein een parkeergarage gerealiseerd met op de begane grond een commerciële ruimte ten behoeve van horeca. Voor deze ruimte zocht de Gemeente Utrecht een horecaconcept dat past bij de locatie, bezoekers, inwoners van Leidsche Rijn en haar omgeving. JB Retail heeft de Gemeente Utrecht geholpen bij het bekendmaken van dit nieuwbouwprojecten en het vinden van een huurder.

Creative Valley Utrecht CS

Creative Valley Utrecht CS

Dit nieuwe gebouw maakt onderdeel uit van de ontwikkelingen van stationsgebied oost en is deels gebouwd op ’s werelds grootste fietsenstalling. Het herbergt onder meer woningen, kantoren, fitness, een hotel met horeca en retail units. JB Retail is betrokken bij de verhuur van de winkelunits. Swapfiets en Broodcompany hebben reeds hun deuren geopend.

De oude Bibliotheek en Broese

De oude Bibliotheek en Broese

Het monumentale pand aan de Stadshuisbrug 5 was jarenlang het boegbeeld van de Bibliotheek en boekenhandel Broese. Nadat zij besloten naar het nieuwe winkelcomplex The Post te verhuizen heeft de Gemeente besloten het tijdelijk te verhuren aan een passende huurder. JB Retail was betrokken bij de verhuur aan Duurzaam Warenhuis.

Bekijk ook onze transacties