Over JB Retail

JB Retail is specialist in verhuur van en beleggingen in A1 winkelpanden. Met meer dan tien jaar ervaring in de winkelvastgoed heeft JB Retail een uitstekend landelijk netwerk opgebouwd bij retailers, beleggers, ontwikkelaars en gemeenten. 
 

We bieden de volgende diensten aan

  • Aanhuur en verhuur van winkelpanden
  • Aankoop en verkoop van winkelpanden
  • Huurprijs herzieningen 
  • Retail consultancy waaronder expansie advies & opstellen van 'witte vlekken- en brancheringsplannen'
 

Kennis specialist midden in de stad

We zijn continu op zoek naar de juiste manier van het vermarkten van vastgoed en het vinden van relevante retailers. Door de samenwerking met URBN6 heeft JB Retail een ervaren marketingpartner om dit te realiseren. Zo helpen we bijvoorbeeld ook na de transactie om bekendheid te generen. We hebben goede contacten bij lokale media en persberichten worden goed gepubliceerd. We zitten bovenop de markt en breiden ons netwerk steeds meer uit. Onze social kanalen en mailingen worden effectief ingezet. Door te focussen op een perfecte mix van persoonlijke aanpak, een sterke online presence en innovatie in retail- en vastgoedmarkt kunnen we onderscheidend zijn en het beste leveren aan onze klanten. 

Doordat ons kantoor midden in de binnenstad van Utrecht zit kunnen we snel handelen en hebben we korte lijnen met ons netwerk. Zowel in het bepalen van de verhuur/verkoop strategie, vergunningen en aanvragen met de Gemeente als ook in het bezichtigen van de locatie met potentiele verhuurder en verkopers. Daarnaast kunnen we ook tijdelijke verhuur oppakken door (maatschappelijke) organisaties te benaderen over een popup locatie. 


Klanten

Bekijk al het nieuws over JB Retail en haar klanten

De afgelopen jaren heeft JB Retail dan ook mooie verhuur- en beleggingstransacties mogen realiseren voor beleggers zoals Vastned, Bouwinvest, Gemeente Utrecht en retailers zoals:
 


Jeroen Brouwer

Brouwer (1975) is geboren en getogen Utrechter en actief ambassadeur van de binnenstad. In 2014 startte hij zijn bedrijf JB Retail. Met meer dan 10 jaar ervaring in makelaardij en zijn passie voor retail, marketing en Utrecht heeft Brouwer zich mogen bewijzen als de retail makelaar van de stad. Zowel in groei aan transacties als kennispartner op het gebied van retail vastgoed voor verschillende media en instellingen. Brouwer is daarnaast mede-eigenaar van The Brandstore BV, die eigenaren, ondernemers en merken adviseert en helpt in het vinden van pop-up ruimtes op A-locaties.
  

Gemeente
Aangezien veel vastgoedzaken onlosmakelijk verbonden zijn met gemeentelijke regelgeving startte hij z'n carrière bij de gemeente Leidschendam-Voorburg. Als rechterhand van de wethouder EZ en ruimtelijke ordening leerde hij hier de gemeentelijke vastgoedwegen te bewandelen. Met name de dynamiek tussen retailers, beleggers en ontwikkelaars op winkelcentra boeide hem enorm

Adviseur voor retailers en beleggers
Om meer landelijke retailervaring op te doen als makelaar maakte Jeroen de overstap naar DTZ Zadelhoff. Hier groeide hij uit tot een ervaren senior Retail makelaar. Zo deed hij bijvoorbeeld mooie aan/verhuur transacties voor kleine bijoux winkels maar ook voor grote internationale modeketens.  In ruim acht jaar bouwde hij een groot landelijk netwerk op bij retailers, beleggers, ontwikkelaars en gemeenten. Naast een landelijke scoop heeft hij altijd grote interesse gehad in de (Retail)ontwikkelingen van de Utrechtse binnenstad. Zo was Jeroen bijvoorbeeld betrokken bij de oprichting van De Vereniging van Commercieel Onroerend Goed Utrecht Centrum.
 
 
Op zoek naar een gastspreker?
Jeroen Brouwer spreekt op diverse congressen en colleges over de ontwikkelingen in het (Utrechtse) winkellandschap. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring