Deze bijzondere bedrijfsruimte komt beschikbaar en kijkt uit over de Utrechtse binnenstad

Utrecht, 1 februari 2024 – De verdiepingen van het iconische hoekpand midden in de Steenweg komen binnenkort beschikbaar om te huren. Stonecorner Space, zoals het object genoemd wordt, heeft maar liefst 787 m2 aan oppervlakte en kenmerkt zicht door haar hoogte en lichtinval. De ruimte is geschikt voor alle doeleinden - van leisure tot kantoren, van maatschappelijke initiatieven tot een bron van inspiratie in de vorm van een museum.

De verdiepingen van Steenweg 34-38 met entree aan de Donkerstraat 9 in Utrecht is een buitengewone ruimte met veel hoogte, lichtinval, authentieke kenmerken en een oppervlakte van totaal van circa 787 m². Het object bevindt zich op de bruisende hoek van de Donkerstraat en Steenweg. Met de mogelijkheid je mensen te laten werken in een historisch pand, boven hippe winkels met zicht op de Dom en op loopafstand van diverse horeca. 

 


Laat creativiteit de vrije loop

Met zijn vrij indeelbare oppervlakte biedt deze ruimte ongekende mogelijkheden voor creatieve inrichting en aanpassing aan specifieke behoeften. Of het nu gaat om het creëren van een innovatieve kantooromgeving, het huisvesten van boeiende maatschappelijke projecten of het inrichten van een dynamische Leisure voorziening, deze locatie beschikt over al deze mogelijkheden.Geïnteresseerden, die de toekomst van Stonecorner Space willen vormgeven en een waardevolle bijdrage willen leveren aan de gemeenschap van Utrecht, kunnen zich melden bij JB Retail B.V.