Nieuws

22-01-2024

Guts & Gusto verhuisd naar groter pand aan de Steenweg in Utrecht

22 januari 2024, Utrecht - Afgelopen weekend heeft Guts & Gusto haar deuren geopend aan de Steenweg 36-38 in Utrecht. Voorheen was de fashion retailer ruim zes jaar gesitueerd aan de Choorstraat 3. Deze winkelruimte aan de Choorstraat is onderdeel van het monumentale complex 'Magazijn de Zon en wordt komende jaren gerenoveerd. Met de verhuizing naar de Steenweg 36-38 heeft Guts & Gusto meer verkoopoppervlakte tot haar beschikking.
Lees meer
05-01-2024

Sieraden- en lifestyle brand, The Urbanista, opent winkel aan de Utrechtse Lijnmarkt

Utrecht, 5 januari 2024 – Het jaar start goed met de komst van The Urbanista naar Utrecht. Het trendy siera-den- en lifestyle merk heeft de winkelruimte aan de Lijnmarkt 33 in Utrecht getransformeerd tot een ware eye catcher. Zowel het interieur als de collectie is helemaal van nu. Met de huur van de winkelruimte aan de Lijn-markt 33, heeft The Urbanista nu drie winkels in Nederland. De andere twee zijn gevestigd in Amsterdam en Alkmaar.
Lees meer
03-08-2021

Voor Clarenburg 1-5 in Utrecht verkocht aan particuliere belegger

Utrecht, 3 augustus 2021 – Een particuliere belegger heeft het aaneengeschakelde monumentale pand aan de Voor Clarenburg 1-5 in het centrum van Utrecht verkocht. De aankopende partij is tevens een particuliere belegger. Het betreft een beleggingsobject, bestaande uit drie geïntegreerde winkelpanden en een groot penthouse. Voor Clarenburg 1-5 heeft totale oppervlakte van 449 m2 BVO. Het gehele object is verhuurd aan (online) sportwinkel Blue Tomato uit Oostenrijk
Lees meer