Nieuws

21-03-2024

Gezonde take away formule huurt retail unit in Creative Valley Utrecht CS

Utrecht, 21 maart 2024 – Take away formule Who Ayam zal binnenkort haar deuren openen aan de Smakkelaarshoek 20 in Utrecht. Het winkelpand is onderdeel van het multicomplex Creative Valley Utrecht CS, dat onderdeel uitmaakt van stationsgebied Oost. Het ligt aan Utrecht Centraal, tegenover Hoog Catharijne en naast de Noordertunnel en s ’werelds grootste fietsenstalling. Het hoekpand heeft een BVO oppervlakte van 81m2 en heeft een brede voor- en zijkant met veel glas.
Lees meer
01-02-2024

Deze bijzondere bedrijfsruimte komt beschikbaar en kijkt uit over de Utrechtse binnenstad

Utrecht, 1 februari 2024 – De verdiepingen van het iconische hoekpand midden in de Steenweg komen binnenkort beschikbaar om te huren. Stonecorner Space, zoals het object genoemd wordt, heeft maar liefst 787 m2 aan oppervlakte en kenmerkt zicht door haar hoogte en lichtinval. De ruimte is geschikt voor alle doeleinden - van leisure tot kantoren, van maatschappelijke initiatieven tot een bron van inspiratie in de vorm van een museum.
Lees meer
22-01-2024

Guts & Gusto verhuisd naar groter pand aan de Steenweg in Utrecht

22 januari 2024, Utrecht - Afgelopen weekend heeft Guts & Gusto haar deuren geopend aan de Steenweg 36-38 in Utrecht. Voorheen was de fashion retailer ruim zes jaar gesitueerd aan de Choorstraat 3. Deze winkelruimte aan de Choorstraat is onderdeel van het monumentale complex 'Magazijn de Zon en wordt komende jaren gerenoveerd. Met de verhuizing naar de Steenweg 36-38 heeft Guts & Gusto meer verkoopoppervlakte tot haar beschikking.
Lees meer
05-01-2024

Sieraden- en lifestyle brand, The Urbanista, opent winkel aan de Utrechtse Lijnmarkt

Utrecht, 5 januari 2024 – Het jaar start goed met de komst van The Urbanista naar Utrecht. Het trendy siera-den- en lifestyle merk heeft de winkelruimte aan de Lijnmarkt 33 in Utrecht getransformeerd tot een ware eye catcher. Zowel het interieur als de collectie is helemaal van nu. Met de huur van de winkelruimte aan de Lijn-markt 33, heeft The Urbanista nu drie winkels in Nederland. De andere twee zijn gevestigd in Amsterdam en Alkmaar.
Lees meer