Iconisch hoekpand te huur voor kantoor, winkel en/of leisure

Utrecht, 1 juli 2024 – Het gebouw aan de Vredenburg 17-19, dat bekend staat als het oud-C&A en -Decathlon pand, wordt op dit moment actief ter beschikking gesteld voor nieuwe huurders. Het complex biedt meer dan 4.500 m2 verspreid over 4 verdiepingen. De ruimtes lenen zich uitermate goed voor een mixed use invulling van bijvoorbeeld retail en kantoor.

 

Naast single tenant invulling voor de Vredenburg 17-19 wordt nu ook gekeken naar multi tenant verhuur en aandacht besteed aan de zichtbaarheid van het complex. Tevens is er gewerkt aan een visie over het gebouw en de wensen over de invulling.Daarnaast zijn sinds twee weken de raametalages het aangezicht van de Domtoren campagne van Utrecht Marketing en CMU. Dit zorgt tevens voor extra attentiewaarde voor het iconische gebouw.

“Vredenburg 17-19 is een unieke kans om een statement te maken als organisatie. Het pand is gelegen aan een van de drukste knooppunten van Utrecht. Dagelijks passeren er tienduizenden fietsers en voetgangers en ongeveer 1.600 bussen met 30.000 reizigers. Tevens profiteert het gebouw van een enorm brede raametalage, waardoor de ruimte een bestemming op zich wordt,” aldus bedrijfsmakelaar Jeroen Brouwer van JB Retail.
 

Geschiedenis

Vredenburg 17-19 is een indrukwekkende locatie met een rijke geschiedenis. Ooit ontstaan als Haagsche Koffyhuis en decennialang het gezicht van C&A in Utrecht. In 2019 werd de voorgevel aan de vredenburg-zijde hersteld, gemoderniseerd en duurzaam gerenoveerd. De laatste huurder, Decathlon, vestigden zich tot 2024 op de begane grond, eerste verdieping en in de kelder.

Mixed Use

Vredenburg 17-19 is ideaal voor retailers die op zoek zijn naar veel verkoopoppervlakte met ‘brand space’. Voor kantoorgebruikers is het een iconische plek met veel ruimte, grote courante oppervlakten en uitstekende bereikbaarheid voor zowel werknemers als klanten. Of men nu lopend, fietsend, met de auto of met het openbaar vervoer komt, deze locatie is perfect bereikbaar. Ook andere functies voor het object worden onderzocht.

Bladerbare brochure: https://bit.ly/3XEobbY

Lees ook het Duic artikel over Vredenburg 17