Gezonde take away formule huurt retail unit in Creative Valley Utrecht CS

Utrecht, 21 maart 2024 – Take away formule Who Ayam zal binnenkort haar deuren openen aan de Smakkelaarshoek 20 in Utrecht. Het winkelpand is onderdeel van het multicomplex Creative Valley Utrecht CS, dat onderdeel uitmaakt van stationsgebied Oost. Het ligt aan Utrecht Centraal, tegenover Hoog Catharijne en naast de Noordertunnel en s ’werelds grootste fietsenstalling. Het hoekpand heeft een BVO oppervlakte van 81m2 en heeft een brede voor- en zijkant met veel glas.

 

Who Ayam; comfort food

Who Ayam is een nieuw horecaconcept met focus op gezond en voedzaam comfort food.  “Om het beste uit jezelf in al je aspecten te halen, is goede voeding essentieel: de maaltijd die je kiest, is immers een expressie van wie je bent,” aldus eigenaar Clifford Francis. “Bij Who Ayam draait het om de balans tussen wie je bent en wat je eet.” Het horecaconcept aan de Smakkelaarshoek 20 is de eerste locatie van Who Ayam en bedient onder andere OV-reizigers, studenten en sporters die een lekkere, snelle en gezonde maaltijd willen.

 

Creative Valley Utrecht CS

In 2019 opende Victor Everhardt (Wethouder Stationsgebied gemeente Utrecht) Creative Valley Utrecht CS. Het gebouw maakt onderdeel uit van de ontwikkelingen van stationsgebied oost en is deels gebouwd op ’s werelds grootste fietsenstalling. Het herbergt onder meer woningen, kantoren, fitness, een hotel met horeca en retail units. O.a. Swapfiets en Randstad zijn gevestigd aan de Smakkelaarshoek. En met zijn 24-uurs Urban Hub functie is de geest van Creative Valley Utrecht CS een weerspiegeling van het nieuwe stationsgebied. Het gebied ondergaat een enorme transformatie.De verhuurder van de Smakkelaarshoek 20, een particuliere belegger, werd bij deze transacties geadviseerd door JB Retail.