Bomvast koopt portefeuille Mennink in Utrecht

Utrecht, 29 januari 2018 – Bomvast B.V. heeft de monumentale panden aan de Schoutenstraat 4, Annastraat 10 en Oudegracht 366 in Utrecht gekocht. De verkopende partij is een particuliere belegger.

Schoutenstraat 4, 4 bis

Dit schitterende rijksmonument aan de Schoutenstraat 4 betreft een winkelruimte met kantoor en bovenwoning dat gelegen is tussen de Neude en Ganzenmarkt. Het oorspronkelijke middeleeuwse dwarshuis bestaat uit zes bouwlagen inclusief kelder met een totale oppervlakte van ca. 495 m² BVO.

Annastraat 10, 10 bis

Dit betreft een unieke bedrijfsruimte met (boven)woning in een rustige straat vlakbij de Sint Willibroduskerk en gelegen tussen de Korte Jansstraat en Korte Minrebroederstraat. Het pand bestaat uit vier bouwlagen inclusief kelder met een totale oppervlakte van ca. 335 m² BVO.

Oudegracht 366

Dit gemeentelijk monument betreft een appartementsrecht op de begane grond aan de historische Oudegracht. Het is gelegen in de nabijheid van de populaire winkelstraat de Twijnstraat. Het object is voor langere tijd verhuurd aan een reisbureau en heeft een totale oppervlakte van ca. 116 m² BVO.

JB Retail B.V. bracht de transactie tot stand namens de verkoper L.J. Mennink.