Croquetten Boutique opent haar eerste vestiging in Utrecht

Utrecht, 3 oktober 2017– Croquetten Boutique zal in november haar deuren openen aan de Bakkerstraat 7 in Utrecht. De winkelruimte, waarin eerder Handyman zich vestigde, heeft een oppervlakte van circa 35 m² op de begane grond en circa 20 m² in de kelder.

Croquetten Boutique

‘Onze liefde voor croquetten delen, dat is wat we willen met de Croquetten Boutique. Met onze Boutique plaatsen we croquetten weer op een voetstuk,’ zeggen de twee jonge ondernemers op hun Facebook-pagina. Ze gaan de kroketten met de hand draaien naar eigen receptuur. Steevens en Stroes kwamen op het idee voor een luxe krokettenzaak toen ze in de kroeg zaten.

‘Bijna iedereen lust het. Het was er honderd jaar geleden al en zal er over honderd jaar nog zijn. En toen zijn we eens gaan kijken wat er mogelijk is’, aldus de ondernemers. Croquetten Boutique zal onder andere kroketten van pastinaak en paddenstoel, kipkroketjes met gele wortel en een kroket met appel, kaneel en rozijntjes gaan serveren. Maar ook de gewone rundvleeskroket staat op het menu.

De verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door JB Retail BV.

Croquetten Boutique