Rob Peetoom betrekt voormalig Riviera Maison pand aan Oudkerkhof in Utrecht

Utrecht, 14 maart 2019 – Hair & Beauty salon Rob Peetoom zal deze zomer de deuren openen van haar filiaal aan het Oudkerkhof 31 in Utrecht. De voormalige huurder Rivièra Maison blijft in Utrecht en verhuisd naar de Zeelantlaan 1 op de meubelboulevard. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 355 m² op de begane grond en 70 m2 in de kelder. De bovenruimtes worden verhuur appartementen.

Peetoom

De transformatie van Oudkerkhof

Met de komst van salon Rob Peetoom biedt het Oudkerkhof een compleet pallet aan publieksgerichte dienstverlening en detailhandel. Eerder vestigden al winkels in lifestyle, kunst, fashion voor mannen en vrouwen, fietsen, brillen en horeca in de straat. Daar wordt straks hair, make-up, brows & beauty aan toegevoegd.

“Het Oudkerkhof heeft de laatste jaren een ware transformatie doorgemaakt. Zo is de straat minder chique, maar wel hipper geworden. Na een paar moeilijke jaren is er door de komst van mooie frisse hoge- en middensegment formules als o.a. Hästens, Bolia, My Jewellery, Loetje en nu ook met Rob Peetoom duidelijk nieuw elan zichtbaar,” aldus Jeroen Brouwer, eigenaar van de winkelmakelaardij JB Retail. 

Rob Peetoom

De nieuwe Peetoom salon aan het Oudkerkhof zal in de plaats komen van de reeds gevestigde salons aan de Nobelstraat en Lucas Bolwerk in Utrecht. Rob Peetoom opende zijn eerste salon in 1969 en inmiddels heeft hij naast 12 locaties in Nederland, ook 2 Hair Spa’s, een Bar & Barber op Bali (Indonesië) en een salon in de New Yorkse wijk Willimsburg. Rob Peetooms’ toonaangevende, internationale keten staat bekend om zijn hoge standaard in kwaliteit, service, expertise van de stylisten en beleving van de gasten. 

De verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door JB Retail BV. De vertrekkend huurder Riviera Maison werd geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand.