JB Retail verhuurt in de eerste week van maart 3 winkelunits in Utrechtse binnenstad

Utrecht, 8 maart 2021 – De Lijnmarkt 27, Voorstraat 6 en Lichte Gaard 3 in het stadscentrum van Utrecht zijn vorige week verhuurd aan 3 nieuwe huurders. Traiteur- en streekwinkel, Strovaii, huurt de Lijnmarkt 27. Vintage fashionstore, Blackfish, is van de Schoutenstraat naar de Voorstraat 6 verhuist. En Queen Piercing betrekt de winkelruimte aan de Lichte Gaard 3.

De transacties zijn vanuit de particuliere verhuurders begeleid door de Utrechtse binnenstadbedrijfsmakelaar JB Retail. “De retailmarkt zit momenteel behoorlijk op slot. Het MKB zorgt echter voor enige dynamiek in de vastgoedmarkt met het huren van winkels tot een huurprijs van EUR 30.000,- per jaar,” aldus Jeroen Brouwer van JB Retail.

De traiteur en streekwinkel, Strovaii, aan de Lijnmarkt 27 is de eerste winkel van de Utrechtse kok Rob van de Bergh. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 36 m² op de begane grond en circa 30 m2 in de werfkelder. Blackfisch vestigt zich in de Voorstraat 6 met een winkelruimte van circa 95 m² op de begane grond en circa 95 m2 in de kelder. Queen Piercing heeft reeds een zaak aan de Hanengeschrei 2 en huurt nu het monumentale pand aan de Lichte Gaard met een oppervlakte van 29 m² op de begane grond en 10 m2 op de entresol.  

De verhuurders van de Lijnmarkt 27, Voorstraat 6 en Lichte Gaard 3, alle drie de particuliere beleggers, werden bij deze transactie geadviseerd door JB Retail.

Voorkant Lijnmarkt 27 - bron JB Retail
Voorkant Voorstraat 6 - bron JB Retail
Voorkant LIchte Gaard 3- bron JB Retail