Kappersketen Cutters opent winkel in de Lange Elisabethstraat

Utrecht, 1 oktober 2019 – Cutters, de Noorse kappersketen met meer dan 82 salons in Scandinavië, opent op woensdag 9 oktober haar eerste Utrechtse vestiging in de Lange Elisabethstraat 6. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 60 m² met secundaire ruimte van 100 m² op de verdiepingen. Cutters heeft reeds 2 locaties in Amsterdam.

CUT TIME. CUT HAIR. CUT COST

Dat is waarmee Cutters zich presenteert: een kapsalon waar je terecht kan voor een kwaliteitsknipbeurt met duidelijk zicht op de wachttijd, alsook de zekerheid van snelheid en een vaste prijs, ongeacht je geslacht of haartype. Er wordt niet gewassen, gekleurd, etc... wel 100% gefocust op het knippen zodat je binnen 15 minuten een nieuwe look aangemeten krijgt. Bovendien betaal je hier slechts €19,99 voor. www.cutters.nl

“Met de komst van Cutters krijgt de Lange Elisabethstraat een nieuw type dienstverlener in haar straat. Een internationale omnichannel player die technologie, realtime service en A-locaties combineert om haar klant volledige gemak en efficiency te bieden,” aldus verhurend makelaar Jeroen Brouwer van JB Retail B.V.

OpeningTijdens de opening op woensdag 9 oktober kan het Utrechtse publiek terecht voor een gratis knipbeurt tussen 15.00 uur tot 19.00 uur.

De verhuurder, Vastned Nederland Retail B.V. werd geadviseerd door JB Retail.

Cutters