Platenzaak Variaworld huurt winkelruimte aan Oudegracht 218 in Utrecht

Utrecht, 19 maart 2024 – De bekende platenzaak Variaworld opent in mei haar derde vestiging aan de Oudegracht 218 in Utrecht. Daarvoor was het reeds twintig jaar verhuurt aan Woonwinkel Keck & Lisa. Het verhuurde bestaat uit een winkelruimte op de begane grond van circa 100 m2 en een werfkelder van circa 140 m2.

 

Het historische hoekpand is gelegen in de binnenstad, op de hoek van de Oudegracht en Hamburgerstraat. Een oud stadskasteel met ruime winkel op begane grond en een werfkelder met toegang tot de werf. De winkel ligt in een hip winkelgebied met een diversiteit aan retailers en horecazaken, zoals Dille & Kamille, Kafé België en tante Lien.De verhuurder van de Oudegracht 218, een particuliere belegger, werd bij deze transacties geadviseerd door JB Retail.

Variaworld

Variaworld is vooral bekend van platenbeurzen en heeft reeds twee winkels in Deventer en Zwolle. Het openen van een pand in Utrecht biedt kansen voor de keten, én gemak voor de consument. Mede-eigenaar Margie de Bruin legt uit: “Vanuit de webshop krijgen wij regelmatig de vraag of internetbestellingen ook in het midden van het land kunnen worden opgehaald. Daarom is de keuze op het pand in Utrecht gevallen, daarbij de geweldige werfkelder van 140 meter die wij in gebruik gaan nemen voor vintage, kleding en een koffieterrasje.” https://www.variaworld.nl/