Vijf nieuwe huurders in grote herontwikkeling Woonboulevard Utrecht.

Utrecht, 4 april 2023 – De bedrijfspanden aan de Hollantlaan 25, 27 en Decima-laan 16, 18 op de Woonboulevard Utrecht (Kanaleneiland) zijn herontwikkeld tot één aaneengesloten duurzaam gebouw met diverse winkelunits. In het nieuw-bouwcomplex zullen vijf nieuwe huurders zich vestigen. Waaronder Coolblue, I-kook en Keukencoach. De totale oppervlakte van het complex betreft 4.287 m2.

 

Herontwikkeling Hollantlaan Woonboulevard Utrecht  © JB Retail B.V.


Verduurzaming

De herontwikkeling betreft een volledige verbouwing van de bestaande panden naar nieuwe ruime up-to-date winkelunits met veel hoogte en grote glazen façades. Naast vernieuwing lag de focus ook op het realiseren van een duurzaam complex. Daarmee heeft het nu een energie zuinig label. 

Nieuwe huurder

Coolblue is één van de vijf nieuwe huurders van het nieuwbouwcomplex op de Woonboulevard Utrecht.  Coolblue betreedt de Hollantlaan 27 met een oppervlakte van 1.600 m2. Keukenspectrum (I-kook & Keukencoach) betreedt twee units aan de Hollantlaan 25 en aan de Decimalaan 18 met een totale oppervlakte van 1.421 m2. Floors & More betreedt enkele units aan de Hollantlaan 25 en Decimalaan 18 met een totale oppervlakte van 856 m2. Knulst Vloeren zal intrede doen in de Decimalaan 16 met een oppervlakte van 400 m2. 

De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transacties geadviseerd door JB Retail