Bijna alle retail units Creative Valley Utrecht CS verhuurd na komst Swapfiets en Broodcompany

Utrecht, 16 juni 2020 - Swapfiets en Broodcompany openen dit jaar een nieuwe locatie in Creative Valley Utrecht CS. Daardoor is er nog maar één retail unit beschikbaar in dé actieve en kleurrijke community van Utrecht, die vorig jaar haar deuren opende pal aan het nieuwe stationsplein van Utrecht CS. Onder andere Randstad, Albert Heijn, Inntel Hotel, Ultimaker, Trainmore black label en flexoffice Creative Valley gingen hen voor.

Creative Valley Utrecht CS

Hét bruisende hart van Nederland

Vorig jaar zomer opende Victor Everhardt (Wethouder Stationsgebied gemeente Utrecht) Creative Valley Utrecht CS. Het gebouw maakt onderdeel uit van de ontwikkelingen van stationsgebied oost en is deels gebouwd op ’s werelds grootste fietsenstalling. Het herbergt onder meer woningen, kantoren, fitness, een hotel met horeca en retail units. Met zijn 24-uurs Urban Hub functie is de geest van Creative Valley Utrecht CS een weerspiegeling van het nieuwe stationsgebied, met bijna honderd miljoen reizigers per jaar hét bruisende hart van Nederland. Het gebied ondergaat momenteel een enorme transformatie. Samen met de oude binnenstad van Utrecht wordt het één innovatief stadscentrum met een rijke mix aan functies, op slechts 25 minuten treinen van Schiphol en in directe verbinding met Nederland en de rest van Europa. En middenin dat bruisende hart zit Creative Valley Utrecht CS. Aan de noordkant van het spoor, aan het nieuwe Stationsplein en met directe toegang tot de historische binnenstad. Treinreizigers kunnen straks hun ontbijt en lunch snel scoren bij de biologische bakker, Broodcompany.

Inspiratie, interactie en ontmoeting

Creative Valley Utrecht CS kenmerkt zich door een veelzijdig en multifunctioneel gebouw met een modern en industrieel karakter. Daarnaast heeft het nieuwe gebouw een hoogwaardige uitstraling met veel hoogte, glas en brede puien. Het staat ook in de omgeving van grote corporates zoals Rabobank, ProRail, Vodafone Ziggo, Jaarbeurs en NS. In combinatie met de toplocatie biedt Creative Valley Utrecht CS een fantastische plek om in te winkelen en te verblijven. Het draait er om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen vormen zij een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.

Flagship Store Swapfiets

Ook Swapfiets maakt dit jaar deel uit van Creative Valley Utrecht CS. Swapfiets is het eerste fietsabonnement ter wereld en hun fietsen zijn te herkennen aan de iconische blauwe voorband. In Creative Valley Utrecht CS opent het bedrijf een Flagship Store.

Laatste retail unit

Door de komst van Swapfiets en Broodcompany is er nog slechts één retail unit beschikbaar in Creative Valley Utrecht CS. Dit betreft Smakkelaarshoek 18 (unit 5), een tussenlocatie die vrijwel direct ligt aan de Noordertunnel waar dagelijks meer dan 16.000 mensen passeren en bij de entree van ’s werelds grootste fietsenstalling. Het gaat om een unit met een oppervlakte van 152 m2. Interesse om deze unit te huren op een bruisende plek in hét hart van Nederland? Neem geheel vrijblijvend contact op met JB Retail via info@jbretail.nl of 030-8898585.