Sieraden- en lifestyle brand, The Urbanista, opent winkel aan de Utrechtse Lijnmarkt

Utrecht, 5 januari 2024 – Het jaar start goed met de komst van The Urbanista naar Utrecht. Het trendy siera-den- en lifestyle merk heeft de winkelruimte aan de Lijnmarkt 33 in Utrecht getransformeerd tot een ware eye catcher. Zowel het interieur als de collectie is helemaal van nu. Met de huur van de winkelruimte aan de Lijn-markt 33, heeft The Urbanista nu drie winkels in Nederland. De andere twee zijn gevestigd in Amsterdam en Alkmaar.

 

 

De winkelruimte betreft circa 203 m2, waarvan circa 113 m2 op de begane grond.“Toen we met de The Urbanista spraken wist ik meteen dat het merk van waarde zou zijn voor de stad. Alles wat ze doen voelt doordacht, kundig en met passie uitgevoerd. We zijn enorm trots dat ze gekozen hebben voor onze prachtige Lijnmarkt. Een straat met unieke winkels die perfect past bij de uitstraling en het bijzondere assortiment van The Urbanista, zegt bedrijfsmakelaar Jeroen Brouwer van JB Retail.”

Duurzaam & betaalbaar

Wat begonnen is met een grote passie voor sieraden, is uitgegroeid tot een succesvolle webshop en drie winkels in Alkmaar, Amsterdam en Utrecht.  The Urbanista staat voor kwaliteit en on (beyond) trend. Van sieraden tot de allernieuwste lifestyle-items en woonaccessoires. De producten zijn van hoge kwaliteit én duurzaam, maar wel betaalbaar. Het overgrote merendeel van de sieraden zijn van stainless steel en daardoor allergie-vrij, waterbestendig en verkleuren ze niet.


Werelds design

De eigenaren reizen de wereld rond voor unieke parels voor in hun winkel en ter inspiratie. Op een markt op Ibiza, in Parijs, en van Dubai tot India. Veel van het aanbod is dan maar één van verkrijgbaar. Naast het aanbod is het interieur wat opvalt. De eigenaren van The Urbanista zijn namelijk ook eigenaar van een Interior Architecture Agency in Dubai, hierdoor is de winkel op wereldklasse opgebouwd en ingericht. Een ware eye-catcher en helemaal van nu.De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door JB Retail.