ANWB opent nieuwe grote winkel in Neudeflat

Utrecht, 5 oktober 2017 - ANWB verplaatst haar winkel van Hoog Catharijne naar de Neudeflat in Utrecht. Deze ANWB-winkel zal een update worden van haar nieuwste uitgebreide winkelconcept. Met een bruto oppervlakte van circa 908 m² verdeeld over drie lagen wordt het ook meteen een van de grootste ANWB-winkels in Nederland.

Nuedeflat

Met de opening van de nieuwe winkel heeft ANWB, naast haar gebruikelijke winkelactiviteiten, ook de mogelijkheid om leden-bijeenkomsten te organiseren op het gebied van mobiliteit en verkeersveiligheid. Ook zullen leden en bezoekers op een nieuwe manier worden geïnspireerd op het gebied van vakantie en vrije tijd, waaronder de mogelijkheid om direct een maatwerkreis te boeken. Er zal tevens ruimte zijn voor ondersteunende horeca, wat passend is bij het nieuwe concept.

De Neude

De Neude wordt steeds meer onderdeel van het A1 winkelgebied in Utrecht, volgens makelaar Jeroen Brouwer van JB Retail. "De laatste tijd zie je horeca en retail steeds meer met elkaar mengen. De komst van ANWB naar de Neudeflat en herontwikkeling van het Postkantoor naar bibliotheek en winkels past volledig in dit beeld en zal het horecaplein alleen maar versterken."?

Cushman & Wakefield adviseerde ANWB bij de huur van deze nieuwe winkel. De eigenaar Emo Groep B.V. werd geadviseerd door Brecheisen Bedrijfsmakelaars en JB Retail.