Vascobelo opent binnenkort eerste Cafe-Brasserie in Utrecht

Utrecht, 22 juli 2018 – Het Belgische koffiemerk Vascobelo opent binnenkort haar eerste Café-Brasserie in Utrecht op de Nachtegaalstraat 52. Daarmee zal dit het 8e Cafe-Brasserie in Nederland zijn van Vascobelo. Het Vascobelo Café-Brasserie is op de begane grond en kent een splitlevel. In totaal heeft het een oppervlakte heeft van circa 120m² op de begane grond en circa 80m² in de kelder. 


 
De Nachtegaalstraat, een drukke winkelstraat en fietsroute tussen de Utrechtse binnenstad en het Wilhelminapark, heeft een kapitaalkrachtige woonomgeving het Maliekwartier. De winkelruimte is gelegen in de directe nabijheid van diverse modeboetieks, supermarkten, restaurants & speciaalzaken.
 
Vascobelo
Vascobelo bestaat al bijna 25 jaar en is opgericht door de Belgische familie de Roeck. De visie van Vascobelo is dat koffie een kwalitatief hoogwaardige beleving moet zijn. Naast de koffie richten ze zich met het Cafe-Brasserie concept op ontbijt, patisserie, lunch, borrels en events! Dat doen ze nu ook al vanuit hun 4 Café-Brasserie vestigingen in Amsterdam en vestigingen in Den Haag, Eindhoven en Haarlem. Verder kent Vascobelo ook nog meerdere Grab & Go locaties in Nederland, waarvan er 1 in kantoorpand Le Mirage zit aan de Vliegend Hertlaan in Utrecht. www.vascobelo.be 

Vascobelo werd geadviseerd door CBRE en de verhuurder, een particuliere belegger, werd geadviseerd door JB Retail BV. 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring