Denim merk DENHAM The Jeanmaker opent tweede winkel op de Choorstraat.

Utrecht, 4 mei 2017 – DENHAM Womens boutique opent een winkel in de huidige Denham Mens store aan de Choorstraat 2. Daarmee wordt DENHAM Mens binnenkort verplaatst naar de grotere en tevens nieuwe locatie, Choorstraat 9. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 128 m² op de begane grond.

Met de opening van DENHAM’s tweede zaak aan de Choorstraat 9 heeft het merk straks twee winkels schuin tegenover elkaar. “Door de men’s store te verhuizen naar de nieuwe locatie kunnen we een groter aanbod aan de Utrechtse man aanbieden, waar duidelijk behoefte aan is. Onze damescollectie is kleiner ten opzichte van onze mannencollectie. Door de DENHAM Womens boutique in het prominente hoekpand aan de Choorstraat 2 te plaatsen kunnen we het beste uit beide locatie halen,” aldus Marcia Godet, Retail Director DENHAM.

De Choorstraat

Zoals eerder vermeld krijgt de straat steeds meer allure, volgens makelaar Jeroen Brouwer van JB Retail. De afgelopen twee jaar zijn in totaal twaalf nieuwe hippe winkels en brand stores in de Choorstraat geland. “De komst van een tweede DENHAM store in de Choorstraat past volledig in het beeld dat de Choorstraat een high fashion street is geworden met mooie sterke modemerken.” De eigenaar Vastned Retail N.V. werd geadviseerd door JB Retail.

Over DENHAM

Het merk richt zich op het premium segment en heeft inmiddels een netwerk van 40 winkels in 24 landen, waaronder belangrijke winkels in Amsterdam, Antwerpen, Hamburg, Tokyo, Osaka en Sydney. Het bedrijf heeft daarnaast een sterke online presence en is van plan dit jaar zeker vijftien nieuwe winkels te openen wereldwijd. www.denhamthejeanmaker.com.

denham