JB Retail komt in 030 binnen op nummer 1 in propertynl's ventu watch analyse

PropertyNL heeft ook dit jaar weer met Ventu Watch een regioanalyse laten uitvoeren onder de gebruikerstransacties in midden Nederland. De hoogste binnenkomer met stip op één in de categorie 'winkelruimte Regio Utrecht' is JB Retail.

Bekijk de publicatie

De ranglijst van PropertyNL is tot stand gekomen door het bijhouden van het totaal aantal gebruikstransacties van winkels in het eerste kwartaal van 2017. JB Retail komt op nummer 1 binnen in beide subcategorieën Top Groot (>250m2) en Top Klein (<250m2).

PropertyNL

Focus op Utrecht

JB Retail bestaat reeds drie jaar en heeft zich vanaf de start gefocust op de Utrechtse winkelstraten. De afgelopen periode heeft het bedrijf onder andere verhuurtransacties gedaan voor de Gemeente Utrecht, Vastned, Bouwinvest en diverse particuliere beleggers. Wat geresulteerd heeft dat retailers als Denham, Guts & Gusto, Polette en Spar zijn intrede gedaan hebben in de stad. "Ik ben echt waanzinnig trots om binnen deze ranglijst publicatie op nummer 1 binnen te komen. Het laat zien dat het zijn vruchten afwerpt wanneer je iets doet wat je echt heel leuk vindt en met de waarden die je nastreeft. Mijn focus om de retailmakelaar van Utrecht te zijn, is altijd sterk aanwezig geweest. Maar het allerbelangrijkste vind ik nog om goede langetermijn relatie op te bouwen met mijn klanten", aldus eigenaar Jeroen Brouwer.