Guts & Gusto vestigt zich aan de Choorstraat in Utrecht

Utrecht, 6 april 2017 – Omnichannel retailer Guts & Gusto opent 8 april hun eerste winkel in het Utrechtse winkelgebied en wel aan de Choorstraat 3. De winkelruimte van totaal 310m2 is compleet verbouwd. De fashion store voor vrouwen is online zeer populair en heeft reeds 2 goedlopende vestigingen in Enschede en Arnhem. Van social media naar 3 fysieke vestigingen.

Guts & Gusto (gutsgusto.com), opgericht in 2007, is een van de snelst groeiende fashion webshops van Nederland, België en Duitsland. Het ruim 2.000 m² grote hoofdkantoor staat in Enschede. Hierin zijn naast kantoren ook de complete webshopafhandeling, fotostudio’s en opslag gevestigd. Om het contact met de klanten te versterken en de Guts & Gusto-beleving ook offline zichtbaar te maken blijft het niet alleen bij online activiteiten. Momenteel werken er 70 mensen voor de onderneming en zijn er fysieke winkels in Enschede, Arnhem en nu dus Utrecht. En daar zal het waarschijnlijk niet bij blijven. Er wordt al verder gekeken naar nieuwe geschikte locaties, ook in het buitenland. 

guts & gusto

De Choorstraat

“De Choorstraat is een broedplaats voor mooie boetieks. Na vestiging van bekende hoogwaardige labels als Caroline Biss, Denham The Jeanmaker & G-Star openen binnenkort ook opkomende damesboetieks als Alix The Label en Guts & Gusto haar deuren aan de Choorstraat. Een zeer positieve ontwikkeling voor de straat en stad” aldus Jeroen Brouwer eigenaar van JB Retail.